Tuesday, June 16, 2015

Midyear School Holiday 2015

Assalammualaikum wbt...
Banyak nak update ni. hahahaha!!!
Padahal tengah banyak keje ni...

2 weeks Midyear School Holiday...
Kesian mommy tengok kakak dan aqil.
Asyiklah mengadu bosan sebab hari2 buat bende sameeeeeeee je. 
Kejiranan kami, takde anak2 kecil, sebaya mereka. Rumah pun gate & guarded house.
Sedang rakan2 lain seronok bermain diluar bersama rakan2 jiran, mereka duduk rumah main laptop dan tab je. Kesian sangat...
So, mommy plan, 1st week tu pergi Danga City Mall...Mereka sebok nak main tempat masak2 tu. huhuhu...Realisasikan impian mereka. Kebetulan ade plak Big Bad Wolf...Takdela mommy dan daddy bosan menunggu mereka bermain..
Then, shopping baju raya sempena Sales 50% dan 70%...Selesai dah membeli baju raya...
Pergi pon dekat2 je...Kesian, kesian...

TETAPI last day school holiday, mommy dan daddy bawak mereka ke Legoland. 
Wah, seronok giler mereka...
Mase pergi plak, terserempak dengan Cikgu Mashyitah bersama anak2nya, guru tadika mereka. 
Bile ade je kawan, apelagiii....menjadi2 seronok mereka.
Sampai mommy dan daddy pon dah jadi kanak2 riang...
Terasa seronok bile ade ramai anak. Itu word daddy. Hahahaha!
 Semua game kami main. Roller coaster la ade 3 jenis...Splash Water la...Banyaklah lagi...
Tu pon tak sempat abeskan beberapa game sebab dah pukul 7malam...
Sepatotnye kami datang awal pagi, so boleh abeskan semua game kat dalam...
Takpelah, Next time kayh! 
Next time, kumpul budget berkampung di Hotel legoland skali. Boleh main waterpark sekali...
Okayh, bye!













 

1 comments:

~wani~ said...

wahh...bestnyee