Sunday, March 1, 2009

Stress Day!

Sepatotnye entry ni aku tulis time ari jumaat ari tu lg...Tp aku terlampau stress sehingga tak mampu lg nak bercerita kat blog ni. Nape A.P.E.K tu bengang dgn aku erk? Btol2 tak puas ati dgn aku. Lepas tu, smpikn maklumat yg salah kat group leader lain. Smpi group leader tu email aku sendiri. Tak adil la kan dgr sebelah pihak je. Ternyata, apek tu beri maklumat yg salah. Smpi group leader tu merasakan diri die bersalah masok cmpur hal group kami. Bile aku balik je umah, member aku btau aku ade versi laen plak...Aik??? Citer ni semakin putar belit malah dh tersebar. Org yg aku tak pernah dok borak2, tak pernah ber'email2' ckp yg aku pernah btau die yg aku tak suke @%$*#!. Geramnyeeee!!!!! Elok2 setakat skek je yg tau, abes kecoh. Aku jd tak sng smpi nk amek keputusan nak resign notis 24hours! Aku cume pk hubby aku jerk yg amat dipercayai kat sane. Aku taknak jatuhkan air muke hubby aku tp apekan daya...Aku dapat Section Head aku cmtu. Weekend ni aku nk ilang segala prob aku. Tp esok dh monday. Sure aku terpk semula...AH, BOSAN! Aku cume wat sistem psm org len. Hope cepat siap...Leh aku bg kat tuan die. Ari ni smpi sini je aku luah...Daa~~~

4 comments:

CiK ChOom said...

oit..........................da ada blog...ceh...xckp aku....

Tengku Muzlina Hanim said...
This comment has been removed by the author.
MuzZz said...

Jangan tension2..hehe..tak baik untuk baby tau..buat pe serabutkan kepala dgn benda2 tu..bak kata A.P.E.K...Buat penat je! ;p

MuzZz said...
This comment has been removed by the author.