Sunday, November 8, 2009

PETA KE KEDAI ITB COMPUTER ENTEPRISE

Since kedai kami dh berpindah ke tgh bndr ni, aku pon nak promote laa dlm blog ni supaya dtg kedai hubby aku tu...

Bg sesiapa yang pernah g ke IOI MALL dekat Bandar Putra Kulai tu....

Traffic Light Depan IOI Mall (IOI MALL Di sebelah KANAN)
Amek simpang KIRI n straight tp slow, tgk sebelah kiri ade deretan kedai2...Cari ITB COMPUTER ENTERPRISE, kedai color biru laut...

Traffic Light Depan IOI Mall (IOI MALL Di sebelah KIRI)
Amek simpang KANAN n straight tp slow, tgk sebelah kiri ade deretan kedai2...Cari ITB COMPUTER ENTERPRISE, kedai color biru laut...

ALAMAT:

ITB COMPUTER ENTERPRISE
No 4940 Jalan Merbau 1,
Bandar Putra,
81000 Kulai,
Johor

Perkhidmatan: Cyber Cafe, Playing PS2 (in aircond room), Typing letter+assignment, simple printing, Repair n Sell computer, Computer Class, Cabling, Website, Design and more...

Mari dtg beramai2 ye...

3 comments:

iem said...

nk tnya awak,kalu kat cyber awak nk chatting biasa org masuk web mane??
pastu kalu nk minta repair laptoppun boleh ke??

Pinky Ayu said...

psl chatting biasa masok web tu cmne tak paham la soklan tu...repair laptop pon bleh. every single part in computer n laptop, ma hubby pndi repair..dtglaa kedai..boleh berkenalan...

Anonymous said...

keje kosong ade x? hehe